Om oss

Jägmästarbostället är ett Bed & Breakfast med vackra rum inrett i lantlig stil med utsikt över vår vackra trädgård och Österlens böljande landskap. Jägmästarbostället är en ståtlig tegelfastighet byggd för Christinehofs slotts skogsvaktare med Verkaån, Verkasjön och slottet på gångavstånd.

Förutom Bed & Breakfast så kan du även komma hit och ta del av yoga och meditation, och vi hyr även ut våra vackra lokaler till retreats, events, bröllop, location shoots med mera.

Vad finns här att göra?

Runt hörnan går Skåneleden ner mot Haväng, och 5 minuters promenad bort ligger Alunbruken och kaffestugan. Du kan även promenera till Hallamöllas vackra vattenfall på 30 minuter. Närmaste mataffär finns i Brösarp 10km bort och havet och vackra Haväng finns 15km bort med norra Brösarps vackra hisnande backar! Det är ca 20km till Kivik och Österlens äppelodlingar, 30 km till Knäbäckshusens strand, Mandelmanns trädgårdar och Simrishamn!

Vi kommer gärna med förslag på aktiviteter, restauranger och alla de smultronställen som Österlen har att erbjuda. Allt för att göra er vistelse hos oss oförglömlig.

Hållbarhet

För oss är hållbarhet viktigt och vi erbjuder endast ekologisk kost, samt arbetar för att bidra till en cirkulär ekonomi. Vi ber alla våra gäster ta hand om och respektera naturen.

Annonser